7ος χρόνος, ημέρα 2099η
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Κυρ. Mητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει - Είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ασφάλεια όλων

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει - Είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ασφάλεια όλων

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού προκάλεσαν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη κατά τη συγκέντρωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ακροαριστερών οργανώσεων.

«Κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις» τόνισε, δείχνοντας προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον οποίο νωρίτερα έχει καλέσει να δηλώσει αν δέχεται το ρίσκο ανάλογων εξελίξεων εν μέσω πανδημίας.

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει. Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά.

Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας.  Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω.

Διαβάστε ακόμα:

- Κυρ. Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τα μέτρα για την πανδημία - Να αναλογιστεί τις ευθύνες του ο Αλ. Τσίπρας