Τη νοσηλεύτρια που δέχτηκε επίθεση επισκέφθηκαν Β. Κικίλιας,  Σ. Τσιόδρας

Τη νοσηλεύτρια που δέχτηκε επίθεση επισκέφθηκαν Β. Κικίλιας, Σ. Τσιόδρας

Τη νοσηλεύτρια που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», μετά το χθεσινό τραυματισμό της, όταν ένας ασθενείς της επιτέθηκε με μαχαίρι, επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Και οι δυο τις ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Κικίλιας σημείωσε πως «πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν, για το οποίο λυπούμαστε βαθύτατα. Ήρθα σήμερα να επισκεφθώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την Εύη, την οποία στηρίζουμε όλοι: το Υπουργείο Υγείας, οι γιατροί μας, οι συνάδελφοι – ο άντρας της είναι αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο – οι νοσηλευτές, αλλά και όλοι οι ασθενείς».

Εν συνεχεία ο υπουργός τόνισε πως, όχι μόνο λόγω της Covid, αλλά οι γιατροί μας, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό είναι ήρωες και πως «το Υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται και θα ανακοινώσει σύντομα αποφάσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το τραγικό συμβάν και ό,τι άπτεται της ασφάλειάς τους».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Κικίλιας, ανέφερε πως η νοσηλεύτρια είναι πολύ καλά, στην υγεία της και εξέφρασε την ελπίδα «να βγει από τη ΜΕΘ, να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο και να πάει να δει τα δύο παιδάκια της».

Διαβάστε ακόμα:

Αττικόν: Ο δράστης της επίθεσης πίστευε ότι είχε υποβληθεί «άδικα» σε χειρουργική επέμβαση