Νέα καταδρομική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως

Νέα καταδρομική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως

Καταδρομική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Πέμπτης ομάδα αγνώστων η οποία αφού βανδάλισε με μπογιές τους τοίχους έριξε τρικάκια με περιεχόμενο ενάντια στο νομοσχέδιο για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στα πανεπιστήμια. 

Η ομάδα αγνώστων, που προέρχεται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο δεν κατάφερε να εισέλθει εντός του γραφείου της Νίκης Κεραμέως και περιορίστηκε να γράψει συνθήματα με μπογιά στους εξωτερικούς χώρους. Το συμβάν έγινε μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στην πανεκπαιδευτική πορεία που έγινε στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας βρίσκεται στο «στόχαστρο» αναρχικών, καθώς τον Φεβρουάριο είχε πραγματοποιηθεί ανάλογη καταδρομική στο γραφείο της με την Νίκη Κεραμέως να διαμηνύει σε ανάρτησή της ότι «δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε. Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Παιδεία μας, η χώρα μας.»