ΚΙΝΑΛ προς Τσίπρα: Ποιoς υπουργός είναι ο Ρασπούτιν;

ΚΙΝΑΛ προς Τσίπρα: Ποιoς υπουργός είναι ο Ρασπούτιν;

Την αποκάλυψη των υπευθύνων για τη σκευωρία στην υπόθεση Novartis ζητάει το ΚΙΝΑΛ μετά τη δημοσιοποίηση της αναφοράς παραίτησης του κ. Αγγελή που ήταν εποπτεύων εισαγγελέας στην Εισαγγελία Διαφθοράς και ζητάει από τον πρωθυπουργό, την κ. Ράικου και τον παραιτηθέντα δικαστικό λειτουργό να απαντήσουν στο ερώτημα «ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν;»

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που αφορά στην αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιω. Αγγελή, για την υπόθεση Novartis, που αποκαλύπτει πρωτοφανείς μεθοδεύσεις με στόχο πολιτικά πρόσωπα, κάνει λόγο για σενάρια «τύπου Ρασπούτιν» και κατάχρηση εξουσίας, το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι παρά το αίτημα του προς την κυβέρνηση να κατατεθεί στη Βουλή, αυτό δεν έγινε ποτέ και ζητάει «να βγει η αλήθεια στο φως καθώς και οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία».

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Είχαμε ζητήσει στην Βουλή, από την Κυβέρνηση να καταθέσει την αναφορά παραίτησης του κ. Αγγελή που ήταν εποπτεύων εισαγγελέας στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Ματαίως!

Σήμερα δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» οι αναφορές του προς την προϊσταμένη του, κ.Ξένη Δημητρίου, καθώς και προς τον αντιεισαγγελέα ΑΠ κ. Πεπόνη. Όσα  γράφει για την πολιτική σκευωρία στην υπόθεση «Novartis» είναι συγκλονιστικά.

Για άλλη μία φορά γίνεται λόγος για τον επονομαζόμενο «Ρασπούτιν» και το σκοτεινό του ρόλο του στην υπόθεση.

Κύριε Πρωθυπουργέ, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Κυρία Ράικου, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Κύριε Αγγελή, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Έφθασε ο καιρός να βγει η αλήθεια στο φως, καθώς και οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία».