7ος χρόνος, ημέρα 2103η
Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

«Αδειάζει» Πολάκη ο Κυρίτσης: Τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί ο Ξανθός

«Αδειάζει» Πολάκη ο Κυρίτσης: Τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί ο Ξανθός

Θέση σχετικά με τα εμβόλια και την αντιεμβολιαστική στάση του Παύλου Πολάκη πήρε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης αναφέροντας πως στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, με τα νοσοκομεία και την πανδημία, τον ΣΥΡΙΖΑ τον εκπροσωπεί ο Ανδρέας Ξανθός.

Ο Γ. Κυρίτσης εξέφρασε έτσι τη διαφωνία του, παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε πλήρη κάλυψη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, καθώς επιτέθηκε στην επιτροπή των επισημόνων.

«Δεν έχω ακούσει τη δήλωση γιατί χθες όλοι ασχολιόμασταν - και καλά κάναμε - με το εργασιακό νομοσχέδιο - αλλά μπορώ να σας πω από θέσης και αρχής ότι τον ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, με τα νοσοκομεία και την πανδημία, τον εκπροσωπεί ο Ανδρέας Ξανθός. Ο κύριος Πολάκης υποθέτω ότι μίλησε ως γιατρός εντατικολόγος. Εξέφρασε μία άποψη, εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κυρίτσης.

Υπενθυμίζεται πως χθες Τετάρτη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εκ των στενότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης, αμφισβήτησε ευθέως και από το βήμα της Βουλής τα εμβόλια για τον κορονοϊό δηλώνοντας ότι δεν είναι… δοκιμασμένα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι όλα γίνονται για την «κονόμα των εταιρειών».