7ος χρόνος, ημέρα 2093η
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Ψάχνεις σπίτι; Στο spourgiti!

Ψάχνεις σπίτι; Στο spourgiti!

Το spourgiti.com («ακούει» και στο gr) είναι το νέο παιδί της ευρύτερης οικογένειας του liberal.gr. Είναι το νέο site αγγελιών ακινήτων που φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να κάνει μία διεθνή καριέρα. Θα μας πείτε ότι και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες είχαν ανάλογα όνειρα και δεν πέρασαν ούτε τους Ευζώνους. Σωστό κι αυτό! Αλλά αν δεν ξεκινάς τη ζωή σου με όνειρα και φιλοδοξίες… 

Είναι σαφές ότι το σημερινό είναι ένα σημείωμα με διαφημιστικό μήνυμα. Αλίμονο! Αν δεν στηρίξουμε το μικρό spourgiti στα πρώτα του βήματα, πως μπορούμε να ελπίζουμε ότι μία μέρα αυτό θα μπορεί να στηρίξει με την σειρά του το liberal της ενημέρωσης και των ιδεών; Οικογενειακά θέματα, υπό την έννοια ότι το κοινό βλέπει στο τέλος προϊόντα. Σωστό κι αυτό! Έτσι, λοιπόν, προσπαθήσαμε να βγάλουμε στον αέρα ένα νέο site ακινήτων που να είναι ένα καλό προϊόν για τον χρήστη. Άλλωστε για τον χρήστη γίνονται όλα, αυτός είναι ο τελικός κριτής. Δηλαδή, εσείς! 

Το spourgiti.com θα αναπτύσσεται διαρκώς, προσφέροντας εργαλεία και υπηρεσίες στους χρήστες του. Η βασική του διαφορά σε σχέση με άλλα μέσα είναι ότι η δημοσίευση των αγγελιών από τους μεσίτες είναι δωρεάν και έτσι θα παραμείνει. Δεν ξεκινάει ως ένα μέσο που υπόσχεται δωρεάν αγγελίες για να κυριαρχήσει στην αγορά και στη συνέχεια να επιβάλλει τη δική του εμπορική ατζέντα. Το spourgiti είναι μία νέα πρόταση στον χώρο των αγγελιών ακινήτων. Κι έτσι μόνο έχει νόημα. 

Κατά τα λοιπά, εδώ είμαστε για να σας παρουσιάσουμε στο μέλλον κι άλλες προτάσεις! Το site ακινήτων είναι μόνο η αρχή! Το Internet είναι ένας συναρπαστικός κόσμος με μεγάλες υποσχέσεις! Θα το τολμήσουμε. Όπως θα τολμήσουμε και ευρύτερες συμμαχίες και συνεργασίες. Η ελεύθερη αγορά μπορεί να προσφέρει τις ευκαιρίες που ζητάμε και να μας δώσει την ελευθερία των επιλογών, η οποία και είναι το οξυγόνο για ένα μέσο ενημέρωσης! 

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]