«Κόλαφος» ο γιος του Ρήγκαν για τον Τραμπ: Έχουμε ένα μάτσο άρπαγες στον Λευκό Οίκο

«Κόλαφος» ο γιος του Ρήγκαν για τον Τραμπ: Έχουμε ένα μάτσο άρπαγες στον Λευκό Οίκο

Ο Ρον Ρήγκαν, γιος ενός από τους πλέον εμβληματικούς προέδρους των ΗΠΑ του Ρόναλντ Ρήγκαν, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για να χαρακτηρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ και τη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Ο σχολιαστής του δικτύου MSNBC σε συνέντευξη του στο CNN χαρακτήρισε τον Τραμπ και την οικογένεια του ";aρπαγες, οι οποίοι έχουν μόνο μέλημα το κέρδος από την προεδρία, αφού χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία τους και τις επιχειρήσεις τους ανάλογα". Ο Ρον Ρήγκαν μάλιστα πρόσθεσε ότι ο πατέρας του θα ήταν "αηδιασμένος από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα σήμερα".

Νωρίτερα φέτος, το Ίδρυμα και το Ινστιτούτο Ρόναλντ Ρήγκαν με επιστολή του προς την καμπάνια επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ και την Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων είχε ζητήσει να μην γίνεται χρήση του ονόματος του τέως προέδρου των ΗΠΑ για "κερδοσκοπικούς λόγους".

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, η καμπάνια Τραμπ στην πρόσκληση που απεύθυνε στου για μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Με δωρεά άνω των 45 δολαρίων οι καλεσμένοι θα έπαιρναν δύο χρυσά νομίσματα με τις όψεις του Ντόναλντ Τραμπ και του Ρόναλντ Ρήγκαν".

Η Μέλισσα Γκ;iλερ υπεύθυνη μάρκετινγκ του ιδρύματος είχε ζητήσει δηλώσει με αφορμή το γεγονός στην εφημερίδα Washington Post "Έχουμε τα πλήρη δικαιώματα χρήσης του ονόματος Ρήγκαν. Τα νομίσματα που δόθηκαν με την όψη του τέως προέδρου δεν είχαν την συγκατάθεση μας. Έχουμε ζητήσει από τους νομικούς μας συμβούλους να ελέγξουν το ζήτημα περαιτέρω".