ΗΠΑ: Ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν για την προεδρία

ΗΠΑ: Ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν για την προεδρία

Ο Ντουέιν Τζόνσον, ο επαγγελματίας παλαιστής που μετατράπηκε σε σταρ του Χόλιγουντ και ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών έλαβε για πρώτη φορά στην καριέρα του πολιτική θέση στηρίζοντας τον Τζο Μπάιντεν.

«Νιώθω την ανάγκη να στηρίξω τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις σαν τις καλύτερες επιλογές για την ηγεσία της χώρας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο The Rock σε ένα βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και μέσα σε ελάχιστες ώρες είχε πάνω από 2.000.000 προβολές.

Εκεί, πέρα από την δήλωση στήριξης σε Μπάιντεν και Χάρις υπάρχουν και αποσπάσματα από μία συζήτηση που είχε με τους υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος. Θέμα της συζήτησης ήταν το πώς θα κερδίσουν το σεβασμό του αμερικανικού λαού.

«Θεωρώ πως ήταν μια σπουδαία και εξαιρετικά παραγωγική συζήτηση που είχα μαζί τους» λέει ο Τζόνσον που στηρίζει δημόσια κάποιον υποψήφιο για την προεδρία για πρώτη φορά όπως ο ίδιος λέει, έχοντας στο παρελθόν ψηφίσει τόσο Δημοκρατικούς όσο και Ρεπουμπλικάνους υποψήφιους.

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP