Συνέχεια στην «κόντρα» που έχει με τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την Κυριακή βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο δήμαρχος του Βόλου είχε επιτεθεί με χυδαίους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα στην παραλία του Βόλου και μίλησε με θαμώνες στις καφετέριες της πόλης. Μάλιστα, είχε στιχομυθία με πολίτη όπου αναφέρθηκε το όνομα του Αχ. Μπέου.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχασε την ευκαιρία να το σχολιάσει, δείχνοντας με τον πλέον ιδιαίτερο τρόπο την αποδοκιμασία του προς τον δήμαρχο του Βόλου.
Ο διάλογος
Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;
Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.
Πολίτης: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.
Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.
«Τον έχω χεσμενο τον Μπέο», είπε ο Κασσελάκης κ θίχτηκε ο δεξιός οχετός.
— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) February 11, 2024
Όλη η Ελλάδα χεσμένο τον έχει τον δεξιό φασίστα, ομοφοβικό κ πρώην μπράβο της νύχτας Πρόεδρε. pic.twitter.com/TwTZmJGd8f