Το Ποτάμι: Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Σπίρτζης βολεύει τα «παιδιά» του

Το Ποτάμι: Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Σπίρτζης βολεύει τα «παιδιά» του

Ανακοίνωση εξέδωσε «Το Ποτάμι» για τον κ. Σπίρτζη, που κάνει λόγο ότι τακτοποιεί τα δικά του παιδιά στις εταιρείες ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ και ΟΑΣΑ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Σπίρτζης δεν πτοήθηκε καθόλου από τη δημόσια κατακραυγή και το «στραπάτσο» που έπαθε στην επιτροπή ΔΕΚΟ και με τροπολογία της τελευταίας στιγμής ζητάει να τοποθετήσει και Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο στις τρεις εταιρίες ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ και ΟΑΣΑ.

Έτσι πάει στα σκουπίδια ο νόμος (4337/2015) που ψηφίστηκε τον προηγούμενο μήνα που προέβλεπε ότι θα υπάρχει μόνο μία θέση Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου στο Δ.Σ κάθε εταιρείας. Η τροπολογία διπλασιάζει τις θέσεις και ο νέος εκλεκτός της παρέας του Μαξίμου υλοποιεί το αρχικό του σχέδιο. Τακτοποιεί «τα δικά του παιδιά» με τον κάθε οργανισμό να σπαταλά άλλα 100.000 ευρώ ετησίως (σύμφωνα με τους μετριότατους υπολογισμούς). Την ίδια στιγμή οι φορολογούμενοι καλούνται να κάνουν την μια περικοπή μετά την άλλη. Αλλά για τους εκπροσώπους του παλαιοκομματισμού αυτά είναι ψιλά γράμματα. Συνεχίζουν να διορίζουν τους κολλητούς τους και στέλνουν το λογαριασμό στους πολίτες. Όπως ακριβώς γινόταν εδώ και δεκαετίες.