Νέα Δημοκρατία: Οι υπουργοί δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα

Νέα Δημοκρατία: Οι υπουργοί δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα

"Οι συναρμόδιοι Υπουργοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τους ανέργους από το “μαύρο” στα κανάλια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ακόμα και τώρα, οι συναρμόδιοι Υπουργοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς (μιλώντας στο “Κόκκινο”) υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση φρόντισε να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας.

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζης (μιλώντας στον “Real”) ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες.

Ο Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος (μιλώντας, επίσης, στον “Real”), σε πλήρη αντίθεση με τους συντρόφους του, ομολογεί ότι θα υπάρξει κύμα ανεργίας και ισχυρίζεται ότι ο ΟΑΕΔ καταρτίζει προγράμματα για τους ανέργους από το “μαύρο” στα κανάλια.

Βαβέλ!

Βαβέλ και απολύσεις».