ΝΔ για Γκλέτσο: Θα ζητούσαμε την διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται

ΝΔ για Γκλέτσο: Θα ζητούσαμε την διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται

Την προκλητική στάση του Απόστολου Γκλέτσου καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκλέτσος μετά τις απειλές του ότι θα πάει να γιαουρτώσει τον πρωθυπουργό σε επικείμενη ομιλία του, σήμερα εμφανίστηκε να ποζάρει με γιαουρτάκι που φέρει το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, θα ζητούσε «την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».