«Χαριτωμενιά» για τον Μορφίδη (ΣΥΡΙΖΑ) τα... αγγούρια Μεγαλοοικονόμου στον Γιακουμάτο

«Χαριτωμενιά» για τον Μορφίδη (ΣΥΡΙΖΑ) τα... αγγούρια Μεγαλοοικονόμου στον Γιακουμάτο

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Μπορεί η Ανέτα Καββαδία να «τσακώθηκε» με την Θ. Μεγαλοοικονόμου για το «lifestyle», ωστόσο φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων διαθέτει… αναγνώριση. Σε τέτοιο βαθμό όπου συνάδελφοί της όπως ο Κωνσταντίνος Μορφίδης δικαιολογούν το περιστατικό με τα αγγούρια σε τηλεοπτικό πάνελ, που (δεν) έδωσε στον βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτo.

Ο κ. Μορφίδης, αφού απολογήθηκε στην κυρία Μεγαλοοικονόμου, διότι είπε  ότι είναι ίδια με τον κ. Γεωργιάδη, έσπευσε να χαρακτηρίσει χαριτωμενιά την κίνησή της να φέρει ζαρζαβατικά σε στούντιο εκπομπής για τον κ. Γιακουμάτο. «Δεν είναι ίδιοι. Είναι διαφορετικό να κάνεις μια χαριτωμενιά στην τηλεόραση για τα αγγούρια και διαφορετικό να γενικεύεις τα αγγούρια σε αυτή την αίθουσα», είπε ο κ. Μορφίδης, την ώρα που νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε υποκριτική την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα της γυναίκας υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις της κυρίας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου με τα αγγούρια και τους ομοφυλόφιλους.

«Η κυρία Μεγαλοοικονόμου σε μια τηλεοπτική εκπομπή χάρισε ζαρζαβατικά στον Μ. Γιακουμάτο λέγοντάς του ότι δεν του έφερε αγγούρια, γιατί δεν είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτή την φράση, τη χυδαία και σεξιστική, δεν είπατε τίποτα, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καματερός με κατηγορεί μάλιστα ότι ρίχνω το επίπεδο, αλλά δέχεται να κάθεται στα ίδια έδρανα με τη Μεγαλοοικονόμου. Μας κατηγορείτε εσείς που καταπίνετε τα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου. Ο άλλος ο συνάδελφος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι είμαι ίδιος με την Μεγαλοοικονόμου. Είστε ψεύτες και υποκριτές», είπε ο γαλάζιος βουλευτής.