Ο κ. Παπαθανάσης τονίζει ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται.
Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Ν. Παπαθανάση

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Ν. Παπαθανάση

Ο κ. Παπαθανάσης τονίζει ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται.

Επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, λίγο μετά τις 23:00 της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν σε μηχανές και πέταξαν τρικάκια, μετά από δημοσιεύματα σχετικά με το δάνειο του κ. Παπαθανάση.

Ο κ. Παπαθανάσης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι επιχειρούν να εκφοβίσουν τον ίδιο και την οικογένειά του, σε συνέχεια της «λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα "Documento"».

Πιο αναλυτικά αναφέρει «σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα "Documento" και του κ. @KostasVaxevanis , τη σκυτάλη πήραν απόψε μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης, άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου, την οποία καταδίκασε η ΝΔ, λέγοντας πως η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται.