Α.Γεωργιάδης:  Εξαιρετικά υποτονική η αντίδραση ΝΔ στην υπόθεση Πανούση

Α.Γεωργιάδης: Εξαιρετικά υποτονική η αντίδραση ΝΔ στην υπόθεση Πανούση

Εξαιρετικά υποτονική χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση των καταγγελιών Πανούση.

"Εάν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης της ΝΔ έκανε τις ίδιες καταγγελίες που έκανε τώρα ο Πανούσης για τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση, πιστεύετε ότι θα ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση ίδια με της ΝΔ σήμερα; Γιατί η ΝΔ είναι τόσο ήρεμη;", διερωτήθηκε μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι θα έπρεπε ο κ. Μεϊμαράκης και η ΝΔ να έχουν αντιδράσει εξαιρετικά πιο έντονα όλο αυτό το διάστημα, σημειώνοντας ότι "φαίνεται η Νέα Δημοκρατία σε αυτό το τεράστιο θέμα να είναι απούσα".

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την υπόθεση αυτή, αναφερόμενος και στη διαρροή των συνομιλιών για την οποία κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

"Όταν πάει η κυβέρνηση με δύο υπουργούς και κάνει μήνυση γι΄αυτές τις κασέτες, αποδέχεται η κυβέρνηση ότι αυτές οι κασέτες είναι γνήσιες και σοβαρές. Αλλιώς γιατί έκανε μήνυση; Για προϊόν μυθοπλασίας κάνεις μήνυση; Όταν κάνεις μήνυση λες ότι αυτά είναι απόρρητα κρατικά μυστικά που δεν πρέπει να διαρρεύσουν. Είναι απόρρητο κρατικό μυστικό οι συνομιλίες του συμβούλου του υπουργού Δικαιοσύνης με τους τρομοκράτες στη φυλακή; Αυτό αφορά την εθνική μας ασφάλεια;", διερωτήθηκε.

Σχολιάζοντας, δε, τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Πάνο Λάμπρου, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι "αφού τον στηρίζουν η σχέση με τους τρομοκράτες δεν είναι του Λάμπρου, η σχέση με τους τρομοκράτες είναι του ΣΥΡΙΖΑ".