Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε ο Κ. Μπακογιάννης

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε ο Κ. Μπακογιάννης

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης σε εκδήλωση στο Γκάζι  τονίζοντας πως η απόφαση του αυτή δεν ήταν καθόλου απλή. «Δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν ήταν απλή και εύκολη. Από βαθύ σεβασμό γιατί η Αθήνα είναι μία και μοναδική. Εδώ στην Αθήνα χτυπά η καρδιά του ελληνισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η Αθήνα είναι η πόλη εκατομμυρίων θαυμάτων μικρών και μεγάλων» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης για να προσθέσει: «Η Αθήνα δεν είναι απλά σε κρίση αλλά σε παρακμή. Έχει ενσωματώσει την κρίση. Παντού αδικίες και ανισότητες».

Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για μια «συμφωνία εμπιστοσύνης που μας δεσμεύει όλους. Πρέπει να δοκιμαστεί στην πράξη όχι μόνο προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά».

Ο Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο επόμενο χρονικό διάστημα, είναι ένα επιχειρησιακό σχέδιο, κοστολογημένο, με σαφείς προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.Εν τω μεταξύ την υποστήριξη της εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς η Νέα Δημοκρατία, πηγές της οποίας δηλώνουν: 

«Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει υπάρξει ένας πολύ καλός Δήμαρχος Καρπενησίου κι ένας πολύ αποτελεσματικός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Eίμαστε σίγουροι ότι θα είναι και ένας πολύ επιτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας. Άλλωστε οι περισσότερες ιδέες και προτάσεις του ευθυγραμμίζονται πλήρως με το σχέδιο της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση».

Φωτογραφία intime news