Στην γραμμή Μαξίμου και ο Ν. Παππάς: Όλοι έκαναν διακοπές...

Στην γραμμή Μαξίμου και ο Ν. Παππάς: Όλοι έκαναν διακοπές...

Τίποτα μεμπτό δεν υπάρχει, σύμφωνα με τον Ν. Παππά, με τις διακοπές του Αλ. Τσίπρα στη θαλαμηγό Odyssey, καθώς όπως υποστήριξε η Κ. Παναγοπούλου είναι στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού. Ακολουθώντας, δε, τη γραμμή Μαξίμου ανέφερε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν διακοπές μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε λίγες ημέρες με την οικογένειά του στο σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου, με την οποία έχει και προσωπική και πολιτική σχέση διότι είναι σύμβουλός του και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό επί τούτου. Ο Τσίπρας δεν ζει τη ζωή των μεγιστάνων, όπως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έχουν γίνει ζάμπλουτοι μέσα μόνο από την πολιτική σταδιοδρομία των προγόνων και τη δική τους. Οι περιουσίες που συσσώρευσαν είναι απολύτως προφανές ότι δεν προκύπτουν από τις βουλευτικές αποζημιώσεις» σημείωσε ο Ν. Παππάς μιλώντας στον Real FM.

«Το πώς ζει και πώς πολιτεύεται καθένας είναι πολύ εύκολο να το δει κανείς, ο Τσίπρας μένει στην Κυψέλη σε διαμέρισμα, πάρα πολύ ωραίο και αυτές τις επιλογές ζωής έχει κάνει. Και όποιοι προσπαθούν να τον πλήξουν μέσω αυτής της οδού, απλώς νομίζω ότι θα διαπιστώσουν ότι δεν έχει καμία πολιτική αποτελεσματικότητα η μέθοδός τους» δήλωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Ερωτηθείς για το timing μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι απάντησε χαρακτηριστικά: «Όλοι νομίζω ξεκουράστηκαν την περσινή χρονιά. Βεβαίως, είχαμε την χειρότερη στιγμή κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής μας, που ήταν η καταστροφή στο Μάτι και σας μιλώ και εγώ γιατί θυμάμαι και εγώ ότι ήμασταν συγκλονισμένοι όλοι μας που έπρεπε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, η οποία ήταν πολύ πιο πιεστική, αγχωτική και δύσκολη από ότι οι στιγμές της διαπραγμάτευσης. Δεν ξεκουράστηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί εκείνες τις ημέρες; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πάμε να συζητήσουμε τώρα;».

Στην ίδια γραμμή είχε κινηθεί νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναρωτήθηκε αν ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε διακοπές πέρυσι τον Δεκαπενταύγουστο, προσθέτοντας και αυτός με τη σειρά του πως η Κ. Παναγοπούλου είναι στενή συνεργάτης του Α. Τσίπρα και δικαιούται να τον φιλοξενήσει για λίγες ημέρες.