Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, 11:01

-A +A

Στ. Θεοδωράκης: Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ ζει και βασιλεύει

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, 11:01
Στ. Θεοδωράκης: Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ ζει και βασιλεύει
-A +A

O κόσμος είναι απογοητευμένος από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θέλει να δώσει και λευκή επιταγή στους συντηρητικούς υπουργούς του παρελθόντος, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο "Έθνος της Κυριακής", καλώντας τους πολίτες αν θέλουν να δουν την Ελλάδα αλλιώς, τότε να τολμήσουν να ψηφίσουν αλλιώς. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε πως ο «λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ ζει και βασιλεύει», όπως φάνηκε και από τη στάση που κράτησε στο θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης, κυρίως σε ότι αφορά στην πρότασή του για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και την άρνηση της κυβέρνησης να αποκτήσει η χώρα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Σε ό,τι αφορά την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού είπε ότι θα έπρεπε να είναι εθνικός μας στόχος να ψηφίσουν στις εκλογές οι Έλληνες που έφυγαν τα χρόνια της κρίσης στο εξωτερικό, ώστε να μην αποκοπούν οι νέοι άνθρωποι από την πατρίδα τους. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει παιγνιδάκια προτείνοντας να μην προσμετρείται η ψήφος τους στο εθνικό ποσοστό. Παράλληλα, έκανε κριτική και στη ΝΔ που προτείνει να ψηφίζουν τα εκατομμύρια των συγγενών μας, που είναι στην Αμερική και την Αυστραλία, και δεν έχουν καν επισκεφτεί τη χώρα μας εδώ και δεκαετίες. Και τόνισε πως το Ποτάμι θα επιμείνει στη λογική και πατριωτική του πρόταση. «Δικαίωμα ψήφου σε όσους είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, είτε ζουν στην Αθήνα, είτε στο Εδιμβούργο» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τόνισε πως το Ποτάμι θα συνεχίσει να πολιτεύεται «χωρίς κόμπλεξ», γιατί «η μεγάλη αξία του πολιτικού είναι να μπορεί να διακρίνει το σωστό που λένε και οι απέναντι του». Και είπε ότι είναι αισιόδοξος για τα εκλογικά αποτελέσματα γιατί «είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια φωνή που δεν υποτάσσεται στο πολιτικό κόστος».

Υπογράμμισε πως το Κίνημα διαθέτει ικανότατα στελέχη και θα συνεχίσει να εκπλήσσει τα παλιά κόμματα, τα οποία «ψάχνουν στα παλιά ψηφοδέλτια του Ποταμιού μήπως εντοπίσουν κανέναν ξέμπαρκο και τον παρουσιάσουν ως μια νέα φοβερή ιδέα» είπε χαρακτηριστικά.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα