Στ. Πέτσας για Αλ. Τσίπρα: Μόνος στο κομματικό του σπίτι δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία

Στ. Πέτσας για Αλ. Τσίπρα: Μόνος στο κομματικό του σπίτι δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία

Για φαιδρότητα του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «ανάγκη αποφάσεων» προτού ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το σχέδιο με τα νέα μέτρα, όπως έχει προαναγγείλει για σήμερα.

Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας αναφέρει ότι «είναι τόσο το άγχος του κ. Τσίπρα που έκανε δήλωση πριν καν ακούσει το μήνυμα του Πρωθυπουργού» σχολιάζοντας ότι «εκτός από πρωτοφανές, θα ήταν και φαιδρό, αν δεν αφορούσε κάτι τόσο σημαντικό όσο η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Αλ. Τσίπρα, «μόνος στο κομματικό του σπίτι, δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην κοινωνία», ενώ καταλήγοντας ο κ. Πέτσας τόνιζει ότι «οι πολίτες ενωμένοι, με υπευθυνότητα, θα ακούσουν ξανά τις οδηγίες των ειδικών και θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί την κρίση».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και απαιτούνται αποφάσεις ευθύνης, όχι άλλα ψέματα και προπαγάνδα», αναφέροντας μια σειρά από μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν, ενώ επίκειται η ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον Κυρ. Μητσοτάκη.