Σήμερα το μεσημέρι η εξέταση της «Αικατερίνης Κελέση»

Σήμερα το μεσημέρι η εξέταση της «Αικατερίνης Κελέση»

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να εξεταστεί από τα μέλη της προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής η προστατευόμενη μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση», καθώς ολοκληρώθηκε η εξέταση του άλλου προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης». Θα υπάρξει μια ακόμη συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής, το πρωί της Τρίτης κατά την οποία είναι προγραμματισμένη η κατάθεση του Δ. Τζανακόπουλου.

Η μαραθώνια εξέταση του μάρτυρα με την ονομασία «Μάξιμος Σαράφης», η οποία ξεκίνησε από τις 4 το απόγευμα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00. Επί 8 ώρες ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» απαντούσε στις ερωτήσεις του κλιμακίου της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης στη ΓΑΔΑ. 

Ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» που προσήλθε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, υπό άκρα μυστικότητα και με όλα τα μέτρα προστασίας, κατέθεσε με ηχητικά μέσα αλλοίωσης της φωνής του, ευρισκόμενος σε άλλον όροφο και χώρο από αυτόν που βρίσκονταν ο πρόεδρος Ιωάννης Μπούγας και τα τρία μέλη της προκαταρκτικής Επιτροπής Θανάσης Πλεύρης (NΔ), Σπύρος Λάππας (ΣΥΡΙΖΑ), Βασίλης Κεγκέρογλου (Κίνημα Αλλαγής).