Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, 15:50

-A +A

«Πράττω» για Γ. Κατρούγκαλο: Πρόβλημά του αν δεν γνώριζε για τις παραιτήσεις

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, 15:50
«Πράττω» για Γ. Κατρούγκαλο: Πρόβλημά του αν δεν γνώριζε για τις παραιτήσεις
-A +A

Σε τροχιά σύγκρουσης με την κυβέρνηση παραμένει η Κίνηση Ιδεών και Δράσης «Πράττω», απορρίπτοντας την απάντηση Γ. Κατρούγκαλου για το ζήτημα των παραιτήσεων τριών στελεχών του από το Υπουργείο Εξωτερικών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν ο υπουργός δεν γνώριζε τις αποφάσεις του Μαξίμου, είναι θέμα εσωτερικής λειτουργίας της κυβέρνησης.

Είναι «πρόβλημα δικό του όχι δικό μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter το «Πράττω» του Ν. Κοτζιά, μετά την τοποθέτηση Κατρούγκαλου ότι ουδέποτε είχαν ζητηθεί από το Μαξίμου οι παραιτήσεις των εν λόγω ατόμων.

Συγκεκριμένα ο υπουργός είχε αναφέρει: «Σέβομαι και δεν θέλω να σχολιάσω τη συλλογική πολιτική απόφαση της συνεργαζόμενης με εμάς κίνησης, να αποσύρει τα τρία στελέχη της από θέσεις κυβερνητικής ευθύνης.

Ειδικότερα όμως σε ό,τι αφορά τις αιτιάσεις που αφορούν στη Θράκη, θέλω να επισημάνω ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει σταθερά την πολιτική της αναπτυξιακής ανασυγκρότησης της περιοχής, της προάσπισης του καθεστώτος ισονομίας και ισοπολιτείας, και της προώθησης δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων για τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας και τη στήριξη των αναγκών κάθε μιας εκ των τριών συνιστωσών της».

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα