Πότε βάλατε πλάτη για την πανδημία - Αποκηρύξτε τις σαχλαμάρες Πολάκη
Μητσοτάκης σε Τσίπρα

Πότε βάλατε πλάτη για την πανδημία - Αποκηρύξτε τις σαχλαμάρες Πολάκη

Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο Πρωθυπουργός αναφορικά με τα όσα υποστήριξε για την «πλάτη» που έβαλε το κόμμα του στην αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως κορυφαία στελέχη του υπονομεύουν τους εμβολιασμούς αναφέροντας ως παράδειγμα τον Παύλο Πολάκη, καλώντας τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκηρύξει τις «σαχλαμάρες» που επικαλείται αναφορικά με τα εμβόλια.

«Ας αφήσουμε στην άκρη το ψέμα πως βάλατε πλάτη στη μάχη» διότι « κάνετε το ανάποδο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του υπενθυμίζοντας πως τον Νοέμβριο του 2021 ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι η κυβέρνηση υπόσχεται ένα εμβόλιο που δεν υπάρχει κάνοντας μάλιστα λόγο για «εμπόριο ελπίδας».

Τον Ιανουάριο του 2021 χαρακτήριζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας το ενδεχόμενο να γίνονται μέχρι 25.000 ημερησίως ενώ παράλληλα όταν η κυβέρνηση έκλεινε την οικονομία ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιζόταν την οικονομική δραστηριότητα και όταν την άνοιγε έκανε λόγο για κινδύνους για τη δημόσια υγεία

«Δεν έχετε πει μια θετική κουβέντα για την Επιχείρηση Ελευθερία», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως σήμερα «στελέχη σας υπονομεύουν ευθέως τη διαδικασία του εμβολιασμού».

Στελέχη που όπως είπε είναι «γιατροί» και διετέλεσαν και «υπουργοί υγείας» κατονομάζοντας τον Παύλο Πολάκη και τα όσα έχει δηλώσει και αναρτήσει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς.

Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στα υπονοούμενα που αφήνει σχετικά με το όπως ο ίδιος τόνισε «θαύμα της επιστήμης που σώζει εκατομμύρια ζωές» που είναι τα εμβόλια τα οποία αποτελούν αυτή τη στιγμή τη μοναδική λύση για τη δημιουργία τείχους ανοσίας

«Αν θέλετε να βάλετε πλάτη κ. Τσίπρα να αποκηρύξετε τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας για τα εμβόλια», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.