Π. Σγουρίδης: Δεν ήταν Μνημόνιο αυτό που υπογράψαμε αλλά... η πορεία για βγούμε από το Μνημόνιο

Π. Σγουρίδης: Δεν ήταν Μνημόνιο αυτό που υπογράψαμε αλλά... η πορεία για βγούμε από το Μνημόνιο

Την άποψη ότι η «δεν ήταν Μνημόνιο αυτό που υπογράψαμε αλλά η πορεία για βγούμε από το Μνημόνιο» διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης.

Όσον αφορά τη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου ότι στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ειπώθηκε «ψηφίστε τη συμφωνία για το Σκοπιανό γιατί θα μας δώσουν ανταλλάγματα», ο κ. Σγουρίδης αρκέστηκε στο να πει «έγινε μια συζήτηση και πηγαδάκια που ειπώθηκαν πολλά. Ειπώθηκε ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρχει θέμα με το χρέος, ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε εκ των υστέρων και το θέμα των συντάξεων. Δεν είναι όμως αποτόκο της συμφωνίας των Σκοπίων να μην γελιόμαστε».

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε, επίσης, «δεν κατηγορώ κανέναν για την αποχώρησή του από το κόμμα» προσθέτοντας ότι «η καταψήφιση της πρότασης μομφής δεν σημαίνει υπερψήφιση της συμφωνίας για το Σκοπιανό».

«Εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε το αναγκαίο καλό. Θα ήμασταν ανεύθυνοι αν σε αυτή την περίοδο ρίχναμε την κυβέρνηση» συμπλήρωσε.

 

Όσον αφορά τη στάση των ΑΝΕΛ για τη συμφωνία είπε «ας φτάσει η ώρα της συμφωνίας στη Βουλή. Είναι συμφωνία με αστερίσκους όσον αφορά την ιθαγένεια και τη γλώσσα».