Π. Μαρινάκης: Τεράστια τιμή η πρόταση του πρωθυπουργού να είμαι ο νέος γραμματέας της ΝΔ

Π. Μαρινάκης: Τεράστια τιμή η πρόταση του πρωθυπουργού να είμαι ο νέος γραμματέας της ΝΔ

«Η σημερινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού μας, εκπέμπει την συνολική του αντίληψη για τα πράγματα, την συνολική του θεώρηση για τους νέους ανθρώπους  και το πώς αντιλαμβάνεται τις επόμενες γενιές στην  Ελλάδα, στην Ελλάδα που αλλάζει», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης μετά την πρόταση του Πρωθυπουργού, να είναι ο νέος γραμματέας του κόμματος.

Ο Παύλος Μαρινάκης ειδικότερα είπε: «Αυτό που οφείλω να κάνω, είναι  να πω μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ειλικρινές ευχαριστώ, στον πρωθυπουργό της χώρας, στον πρόεδρο μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τόσο για όσα είπε σήμερα, για την τεράστια τιμή που κάνει στο πρόσωπο μου, στην οργάνωση μας, στους νέους ανθρώπους, στους οποίους πιστεύει. Αλλά όχι μόνο αυτό. Επιτρέψτε μου, να αναφερθώ γενικότερα. Η σημερινή ανακοίνωση του πρωθυπουργού μας εκπέμπει την συνολική του αντίληψη για τα πράγματα, την συνολική του θεώρηση για τους νέους ανθρώπους και το πώς αντιλαμβάνεται τις επόμενες γενιές στην  Ελλάδα, στην Ελλάδα που αλλάζει.

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή μου στην θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, τον επισκέφτηκα στο γραφείο του. Ήταν λίγους μήνες πρωθυπουργός και κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει σε αυτή τη χώρα. Αυτό που μου είπε, είναι πως, περισσότερη αξία, από την  ίδια την θέση, από τον ίδιο το ρόλο, έχει ο ρόλος που θα επιλέξουμε εμείς να έχουμε, ο ρόλος που εκείνος θέλει να μας δώσει, τον ρόλο του πρωταγωνιστή, τον ρόλο του διαμορφωτή. Και αυτή, είναι η μεγάλη διάφορα του πρωθυπουργού της χώρας από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια. Από όσα ειδικά είδαμε από την αμέσως προηγούμενη κυβέρνηση περάσαμε από τα ωραία λόγια για τους νέους ,την εργαλειοποίηση των νέων ανθρώπων στις πράξεις, στην αληθινή εμπιστοσύνη στον ουσιαστικό ρόλο. Η σημερινή τιμή που μου κάνει, που, πρώτα ο Θεός, θα επικυρωθεί από το ανώτατο όργανο της Πολιτικής Επιτροπής, όπως είπα αντανακλά μια ευρύτερη νοοτροπία. Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του χθες με το σήμερα και η μεγάλη ελπίδα για το αύριο».