Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, 15:15

-A +A

Ο Νίκος Αναστασιάδης ενημερώνει τους ηγέτες της Ε.Ε. για την επιβολή δασμών

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, 15:15
Ο Νίκος Αναστασιάδης ενημερώνει τους ηγέτες της Ε.Ε. για την επιβολή δασμών
-A +A

Τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απόφαση του κατοχικού καθεστώτος να επιβάλει δασμούς στα προϊόντα, που αποστέλλονται στα κατεχόμενα για τους εγκλωβισμένους, θα ενημερώσει ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk, τον οποίο και ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Σε δήλωση στο ΚΥΠΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει ότι δε θα λείψει τίποτε από τους εγκλωβισμένους. Πρόσθεσε ότι αυτό διασφαλίζεται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Για τον σκοπό αυτό, είπε, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους κοινοτάρχες των χωριών όπου ζουν οι εγκλωβισμένοι. Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, δήλωσε, στις 19 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν στο δείπνο οι σχέσεις με την Τουρκία και ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης θα προβεί σε συγκεκριμένη ενημέρωση.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι την ίδια στιγμή η κυβέρνηση κινείται και σε άλλα επίπεδα. Υπάρχουν, ανέφερε, τρόποι και συγκεκριμένες σκέψεις, οι οποίες δεν θα ανακοινώνονται κατ΄ ανάγκην, γιατί εκείνο που ενδιαφέρει είναι η αποτελεσματικότητά τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: SOOC

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα