Ντ. Μπακογιάννη: «Οι συνδικαλιστές ένωσαν το σύμπαν εναντίον τους»

Ντ. Μπακογιάννη: «Οι συνδικαλιστές ένωσαν το σύμπαν εναντίον τους»

Όταν κάνεις τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων δύσκολη, τότε ευτελίζεις την έννοια του συνδικαλισμού, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη σημερινή στάση εργασίας στο Μετρό, η οποία ταλαιπώρησε τους πολίτες στην Αθήνα, για να προσθέσει ότι «με την απόφασή τους οι συνδικαλιστές ένωσαν το σύμπαν εναντίον τους».

Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα 104,6, η κα Μπακογιάννη σημείωσε πως «θα έπρεπε να σκεφτούν ότι το Μετρό εξυπηρετεί τρία εκατομμύρια επιβάτες», κατηγορώντας το σωματείο ότι προχώρησε στη στάση εργασίας για να μην μετακινηθούν κάποιοι υπάλληλοι από τις διοικητικές θέσεις στα γκισέ.

Αναφερόμενη στο θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, η κα Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης  εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και ότι μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο. «Είναι πολυτέλεια αυτή την ώρα με τα προβλήματα, που έχει η χώρα να τσακωνόμαστε για το θέμα αυτό».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Μεσόγειο και τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, η βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι χρειάζεται μία ξεκάθαρη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία, ώστε να ξεκινήσει μία νέα διαδικασία για μία ειδική σχέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία. Όπως σχολίασε, κάτι τέτοιο «είναι δυνατό, διότι η Τουρκία έχει ανάγκη την Ευρώπη».