Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, 13:56

-A +A

Νέες βολές Κοτζιά κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Σύντροφοι κόφτε το»

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, 13:56
Νέες βολές Κοτζιά κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Σύντροφοι κόφτε το»
-A +A

Με δύο αναρτήσεις του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ρίχνει το γάντι τόσο προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και σε πρώην συντρόφους του, τους οποίους ωστόσο δεν τους κατονομάζει. 

Ειδικότερα, αρχικά ο κ. Κοτζιάς ρωτά προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για ποιο λόγο αρνήθηκε υποψηφιότητα Σάββα Σαπαλίδη, Προέδρου Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, καθώς κατά την άποψή του είναι «ο ικανότερος μαχητής και πιο σταθερός υποστηρικτής σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ακολούθως και σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, ο πρώην υπουργός σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «το ψέμα και η υποκρισία δεν είναι Αριστερά» ενώ αρνείται κατηγορηματικά ότι ζήτησε θέση στο επικρατείας αλλά και πως «ουδείς του πρότεινε οτιδήποτε». «Σύντροφοι κόφτε το» είναι η αυστηρή προειδοποίηση, με την οποία καταλήγει η ανάρτησή του.

s

Οι αναρτήσεις του κ. Κοτζιά έρχονται να επιβεβαιώσουν την οριστική ρήξη του με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την μη υποψηφιότητά του στις επόμενες εθνικές εκλογές.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα