Νέα αήθης επίθεση Πολάκη κατά των επιστημόνων - Aιχμές και για... Συριζαίους

Νέα αήθης επίθεση Πολάκη κατά των επιστημόνων - Aιχμές και για... Συριζαίους

Η κάλυψή του από τον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, έχει οδηγήσει τον Παύλο Πολάκη σε διαρκείς επιθέσεις κατά των επιστημόνων και σε αναφορές που αμφισβητούν τα εμβόλια και την αναγκαιότητα των εμβολιασμών. Με μια ακόμη ανάρτησή του επιτίθεται κατά των ειδικών αλλά και κατά ορισμένων στον ΣΥΡΙΖΑ που όπως σημειώνει «το παίζουν παντογνώστες ενώ είμαι (σ.σ. μάλλον θέλει να γραψει "είναι") να μην πω...».

Επικαλούμενος μια μέλετη που όπως υποστηρίζει έγινε σε υγειονομικούς και δείχνει πως τα αντισώματα από τα εμβόλια δεν διαρκούν και με αναφορές στα όσα γίνονται γνωστά περί ενδεχόμενης τρίτης δόσης εμβολιασμού επαναλαμβάνει τις αναφορές του πως «είναι το πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ανθρωπότητας που χορηγήθηκε μαζικά στον πληθυσμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ;;;»

«Απαιτώντας» τεστ αντισωμάτων, έρευνες και μελέτες ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει σημειώνοντας πως αν γίνουν αυτά τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν «ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ που κάποιοι «καθηγηταδες της μετριότητας» κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο καθημερινά στα κανάλια;;;;;»

Και λέγοντας «Ποσό ξεφτιλισμένοι και καθοδηγούμενοι από εταιρείες είναι αυτοί οι «επιστημονες» που λένε τέτοιες οδηγίες, που αναπαράγουν «σοβαρές» εφημερίδες σαν την Καθημερινή;;;;;» καταλήγει με ένα υστερόγραφο και με κεφαλαία για να δοθεί η ανάλογη έμφαση επισημαίνοντας ότι «Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα φανεί ο,τι και να κάνετε!! ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!»

Θέσεις ανάλογες με αυτή που ο Παύλος Πολάκης εκφράζει έχουν αναφέρει και άλλοι που επιχειρείται να μπουν στο περιθώριο στην προσπάθεια να υλοποιηθεί το πρόγραμμα Ελευθεριά και να καταστεί εφικτή η δημιουργία του τείχους ανοσίας. Το πρόβλημα στην περίπτωση τη συγκεκριμένη είναι ότι πρόκειται για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και έναν εκ των στενότερων, αν όχι τον στενότερο, συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Συνεργάτη που κατ' επανάληψη έχει εκφράσει θέσεις που στη συνέχεια μετατρέπονται σε κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και περιλαμβάνονται στις αναφορές του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενδιαφέρον πάντως στην νέα αυτή ανάρτηση έχει και η επίθεση κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αν μη τι άλλο απέφυγαν επιμελώς να πάρουν επισήμως θέση για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη μετά την πλήρη κάλυψη του από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αν και προκλήθηκε ανοιχτά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την προηγούμενη Τετάρτη στη Βουλή, απέφυγε όχι απλά να καταδικάσει τις δηλώσεις του για τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς αλλά επιτέθηκε στην... κυβέρνηση.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησαν να θίξουν τις απόψεις Πολακη γνωρίζοντας τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσιπρα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που όμως δεν ανήκουν μεταξύ των ηχηρών ονομάτων του κόμματος.