ΝΔ - ΟΝΝΕΔ: Εθελοντική αιμοδοσία μελών

ΝΔ - ΟΝΝΕΔ: Εθελοντική αιμοδοσία μελών

Να δώσουν αίμα σε μονάδες αιμοληψίας εκτός νοσοκομείων καλούν τα μέλη τους η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ, ανταποκρινόμενες στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας η κεντρική ομάδα στελεχών του κόμματος και της οργάνωσης νέων δημιούργησαν ένα βίντεο με μήνυμα: «Δίνουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή».

Η κοινωνία των πολιτών σε συνεργασία με οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού και με τη στήριξη ιδιωτών διοργανώνει αιμοδοσίες σε σημεία εκτός νοσοκομειακών χώρων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για αίμα. Στόχος του καλέσματος είναι τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, αφού ενημερώνονται από τους σχετικούς ιστοτόπους για το ημερήσιο πρόγραμμα αιμοδοσιών και εφόσον δεν παρουσιάζουν συμπτώματα όπως καταρροή, πονόλαιμο, πυρετό ή βήχα, να κλείνουν ραντεβού ώστε να προσφέρουν αίμα με ασφάλεια.

«Συνεισφέρουμε με συντεταγμένο τρόπο, ώστε αυτή η κρίση να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όλοι μαζί με τη δύναμη της ανθρωπιάς και της υπευθυνότητας θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.