Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, 14:30

-A +A

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας επιλέγει ξανά να ρυπάνει την Αθήνα με αφίσες του

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, 14:30
ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας επιλέγει ξανά να ρυπάνει την Αθήνα με αφίσες του
-A +A

Για αφισορρύπανση κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή εκτεταμένη αφισοκόλληση που πραγματοποίησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προπαγανδίζοντας ομιλία του Α. Τσίπρα το προσεχές Σάββατο, επισημαίνοντας πως για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, η Αθήνα γεμίζει με αφίσες του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ. Τσίπρας επιλέγει να ρυπάνει την Αθήνα με αφίσες του.

Εμείς τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, έχουμε να προτείνουμε το "ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης και της fake οικολογίας"».

Περιφέρεια Αττικής: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια των πολιτών

Παράλληλα, με ανακοίνωση της , η Περιφέρεια Αττικής καλεί τον Α. Τσίπρα να «πράξει τα αυτονόητα» με αφορμή το χθεσινοβραδινό περιστατικό, υπογραμμίζοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια των πολιτών»

Αναλυτικότερα, η Περιφέρεια Αττικής σημειώνει πως «δεν μπορεί κανείς να είναι υπεράνω του νόμου και να τους περιφρονεί», με αφορμή την αφισοκόλληση για την ομιλία του Α. Τσίπρα, το προσεχές Σάββατο, επί του κεντρικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλεως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ. Αθηνών, Παραλιακή, κ.λ.π.)

«Η Περιφέρεια δε θα ανεχθεί άλλο αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει, με την εικόνα των πόλεών μας και την ποιότητα ζωής μας», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει πως οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων θα επιβάλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για την παράνομη αφισοκόλληση, ενώ θα ακολουθήσει και άμεση προσφυγή στις δικαστικές αρχές, για να διασφαλιστεί ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του κράτους μας.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα