ΝΔ για ανάρτηση της «Αυγής»: «Στοχοποιούν τον εθελοντισμό»

ΝΔ για ανάρτηση της «Αυγής»: «Στοχοποιούν τον εθελοντισμό»

Σκληρή επίθεση κατά της εφημερίδας «Αυγή», κατηγορώντας την πως ως «κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ» στοχοποιεί τον εθελοντισμό στη μάχη κατά του κορονοϊού, εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. «Ως πολιτικές ύαινες ποντάρουν στην καταστροφή για να ανακάμψουν πολιτικά», υπογραμμίζει. 

«Το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αθλιότητα με τους τάφους, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο τους εθελοντές που με αυτοθυσία έσπευσαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που δίνουν μάχη για τη ζωή» επισημαίνει σε σχόλιό της η ΝΔ και καταλήγει: «Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών και ως πολιτικές ύαινες ποντάρουν στην καταστροφή για να ανακάμψουν πολιτικά. Και φροντίζουν να το δείχνουν καθημερινά».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η «Αυγή» ανάρτησε άρθρο υπό τον τίτλο «εθελοντισμός, ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού» με φωτογραφία νοσηλεύτριες και γιατρούς έξω από νοσοκομείο, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι  «καλό είναι να βλέπουμε τι κρύβεται πίσω από το παραβάν της βοήθειας των ιδιωτών και να μην ξεχνάμε ότι ο εθελοντισμός είναι ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού», προκαλώντας την αντίδραση της ΝΔ.