Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, 17:16

-A +A

ΝΔ: Διπλασιάσαμε το ποσοστό μας στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, 17:16
ΝΔ: Διπλασιάσαμε το ποσοστό μας στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ
-A +A

Στον διπλασιασμό του ποσοστού αλλά και των εδρών που καταλαμβάνει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) η συνδικαλιστική παράταξη που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στάθηκε το κυβερνών κόμμα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της Συνομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Στις πρόσφατες εκλογές της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας η παράταξη που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία σημείωσε σημαντική εκλογική άνοδο διπλασιάζοντας το ποσοστό της και τις έδρες της στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Από την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών ετέθη σε προτεραιότητα η επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια τους απλούς ανθρώπους της εργασίας και της αγοράς, τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και τους βιοτέχνες.

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, αυτοί που αποτελούν την κινητήριο δύναμη της ελληνικής οικονομίας και εξασφαλίζουν την κοινωνική σταθερότητα επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα