7ος χρόνος, ημέρα 2219η
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

ΝΔ: Αδιανόητες οι δηλώσεις Π. Κόκκαλη για τον τουρισμό

ΝΔ: Αδιανόητες οι δηλώσεις Π. Κόκκαλη για τον τουρισμό
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία». Αδιανόητες τις χαρακτηρίζει η ΝΔ, προσθέτοντας ότι εντάσσονται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια.

«Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο: “Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Τη στιγμή που το άνοιγμα του τουρισμού βρίσκεται προ των πυλών και εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες κι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται πυρετωδώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κόκκαλης δηλώνει το αδιανόητο:

“Δεν είναι και πολύ σοβαρό να λέμε στους τουρίστες να έρθουν στη χώρα τη στιγμή που είμαστε σε αυτή τη θέση όσον αφορά την πανδημία”. Βέβαια θα αποτελούσε έκπληξη αν η συγκεκριμένη δήλωση αποτελούσε εξαίρεση. Δυστυχώς εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και να υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία
».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κόκκαλη: