«Να σταματήσει η ατιμωρήσια όσων καταστρέφουν και κάνουν επεισόδια»
Κωνσταντίνος Τσιάρας

«Να σταματήσει η ατιμωρήσια όσων καταστρέφουν και κάνουν επεισόδια»

Την ανάγκη να εμπεδωθεί η κουλτούρα ότι «όλοι οι αυτοί οι άνθρωποι που καταστρέφουν περιουσίες και και κάνουν επεισόδια δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητοι» τόνισε ο Κώστας Τσιάρας, σημειώνοντας πως αυτή η κουλτούρα αφορά και τους δικαστικούς λειτουργούς. «Πρέπει να καλλιεργηθεί η κουλτούρα στους δικαστικούς κύκλους ότι πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης

Μιλωντας στον ρ/σ Θέμα 104,6, ο κ. Τσιάρας σημείωσε ότι «δεν μπορεί ο πολίτης να πληρώνει το μάρμαρο γιατί βλέπει την περιουσία του να καίγεται και να καταστρέφεται ή να μην μπορεί να πάει στο σπίτι του λόγω επεισοδίων».

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για τους συλληφθέντες στα επεισόδια κατά την επιχείρηση ανακατάληψης των κτηρίων στο Κουκάκι ο κ. Τσιάρας επισήμανε ότι «σε έναν πρώτο χρόνο με τα στοιχεία που είδαμε με ένα άτομο να πετάει τσιμεντόλιθο με σκοπό να προκαλέσει τραυματισμό θεωρώ ότι δεν λήφθηκε υπόψη» προσθέτοντας ότι «κατά τη διάρκεια της εξέλιξης σε επίπεδο δικαστηρίου μπορεί να αλάξει το κατηγορητήριο».