Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, 16:08

-A +A

Δημήτρης Κουτσούμπας : Να βγουν οι κουκούλες από τους μάρτυρες

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, 16:08
Να βγουν οι κουκούλες από τους μάρτυρες
-A +A

Να βγουν οι κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες για την υπόθεση Novartis ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, δηλώνοντας ότι το κόμμα του θα δει πως θα πορευτεί αυτή την εβδομάδα η διαδικασία στην προκαταρκτική επιτροπή, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δε θα συνεργήσει στην κοροϊδία.

Ο Δ. Κουτσούμπας επανέλαβε την θέση του ΚΚΕ ότι «η Εξεταστική Επιτροπή έπρεπε να πάει σε βάθος την υπόθεση και γι' αυτό έπρεπε να βγουν οι "κουκούλες" και να γίνει εξέταση των μαρτύρων» και πρόσθεσε «γι' αυτό και λέμε ότι δεν θα συνεργήσουμε, θα δούμε την πορεία εξέλιξης αυτή την εβδομάδα. Δεν θα συνεργήσουμε μέχρι τέλος σε αυτήν την κοροϊδία τελικά της Εξεταστικής Επιτροπής».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το μεταναστευτικό, τάχθηκε κατά της ύπαρξης hotspot και της δημιουργίας κλειστών δομών στα νησιά του Αιγαίου, λέγοντας ότι χρειάζονται ανοιχτές δομές στην ενδοχώρα, που θα συνοδεύονται και από την άμεση πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

Ο κ. Κουτσούμπας προσέθεσε ότι οι προσφυγές πρέπει να κατανεμηθούν αναλογικά στις χώρες της ΕΕ και να μην μένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα