Ν. Ρωμανός: Μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα;

Ν. Ρωμανός: Μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα;

Για διαστρέβλωση από «τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» των λεγομένων του σχετικά με την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στην Καρδίτσα κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, και επισημαίνει ότι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ήταν σε ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή, προλαμβάνοντας, επεμβαίνοντας και αποτρέποντας τα χειρότερα. 

Στην ίδια ανάρτηση ο Νίκος Ρωμανός σημειώνει πως όσοι διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις του «ας μας θυμίσουν μετά από πόσες "εργάσιμες ημέρες" πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Ρωμανός αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ τον αν. εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, το σύστημα και τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, που απλώς επιβεβαιώνουν όσα είπα στην ίδια συνέντευξη για την αντιπολίτευση τύπου 2014 που ασκούν εν έτει 2020. Και πριν και ακριβώς μετά από το σημείο που έκοψαν τα τρολ τους, λέω οτι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ήταν απο πάνω, από την πρώτη στιγμή, προλαμβάνοντας, επεμβαίνοντας και αποτρέποντας τα χειρότερα.

Ο τρόπος με τον οποίο διαστρέβλωσαν όσα είπα, επιβεβαιώνει το πως αντιλαμβάνονται την άσκηση της διοίκησης και της εξουσίας. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι αντίστοιχες πρωθυπουργικές επισκέψεις συνδυάζονται με αποδέσμευση μέτρων για τους πληγέντες, που προϋποθέτει φυσικά την ολοκλήρωση της αποτίμησης των καταστροφών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον σχεδιασμό των απαραίτητων παρεμβάσεων.

Ο Πρωθυπουργός δεν πήγε στην Καρδίτσα για να τους χτυπήσει φιλικά στην πλάτη και να τους πει «τι να τις κάνετε τις αποζημιώσεις, θα τις φάτε» όπως προφανώς πιστεύουν στη Κουμουνδούρου!

Τέλος, επειδή τους άρεσαν πολύ οι «εργάσιμες ημέρες», ας μας θυμίσουν μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.»