Ν. Κοτζιάς: Έχω κι άλλα απειλητικά μηνύματα από τον Καμμένο - Προσφυγή κατά Κουμουτσάκου

Ν. Κοτζιάς: Έχω κι άλλα απειλητικά μηνύματα από τον Καμμένο - Προσφυγή κατά Κουμουτσάκου

Στην αποκάλυψη ότι κατέχει και άλλα απειλητικά μηνύματα από τον Πάνο Καμμένο πέρα από αυτά που περιλαμβάνονται στη μήνυσή του προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ενώ παράλληλα προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον του τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου.

Μιλώντας στον Νews24/7, ο κ. Κοτζιάς τόνισε: «Μετά την κατάθεση της μήνυσής μου εναντίον του κ. Καμμένου εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξύβριση και απειλές . Αυτό δεν είναι ορθό. Δεν θέλησα να υβρίσω κανέναν. Μου κάνει εντύπωση ότι θεωρείται έγκλημα να καταφύγει κανείς στη Δικαιοσύνη για να προστατεύσει την τιμή και την αξιοπρέπειά του. Η ΝΔ δια του κ. Κουμουτσάκου έφτασε στο σημείο να πει ότι εξυβρίζω και εκβιάζω».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι πολιτικό σχόλιο, είναι δημόσια προσβολή. Υπερασπίζομαι το θεμελιώδες δικαίωμα προστασίας της αξιοπρέπειάς μου. Αυτό που ισχυρίζεται ο κ. Κουμουτσάκος, ότι αλληλοεκβιαζόμαστε, είναι απαράδεκτο. Σαν ένα θύμα βιασμού να παρουσιάζεται ως υπαίτιο για τον βιασμό του. Θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη και για άλλους. Καλώ τον κ. Κουμουτσάκο να ανακαλέσει, θα υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπειά μου όπως επίσης τη δημοκρατική λειτουργία στο δημόσιο χώρο».

«Η έχει αποδείξεις ή ανακαλεί. Αλλιώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αναγνωρίζει το δικαίωμα ενός πολίτη που απειλείται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη; Αυτό πρέπει να απαντήσει ο κ. Κουμουτσάκος», κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.

Η απάντηση του Γ. Κουμουτσάκου

Αρνείται να απεμπολήσει, όπως τονίζει,  το δικαίωμά μου να κάνω πολιτικές εκτιμήσεις ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας στον Νίκο Κοτζιά που προανήγγειλε προσφυγή εναντίον του.

«Είναι η πολιτική μου εκτίμηση γι αυτά που φαίνονται και γι αυτά που δεν φαίνονται. Μπορούμε πολλά να υποθέσουμε για το τι συνέβη σε εκείνη τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και ακολούθησε μια επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά της οποίας το περιεχόμενο δεν μάθαμε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Μιλώντας στον Νews24/7, ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε: «Είναι λογικό όταν δύο πρώην υπουργοί αλληλουβρίζονται με όρους χαμαιτυπείου διαμορφώνεται ένα πολιτικό κλίμα που επιτρέπει τέτοιες πολιτικές εκτιμήσεις. Εκφράζω την συμπάθειά μου στον κ. Κοτζιά που μάλλον δεν φανταζόταν ότι θα τελειώσει έτσι η υπουργική του θητεία. Γνωρίζοντας την προσωπικότητά του υποθέτω ότι δεν θα άφησε αναπάντητα τα sms που πήρε από τον κ. Καμμένο. Σε καμία περίπτωση δεν απεμπολώ το δικαίωμά μου να κάνω πολιτικές εκτιμήσεις».

Φωτογραφία intime news