Ν. Γιαννακοπούλου: Το «me too» υπερβαίνει τα κόμματα

Ν. Γιαννακοπούλου: Το «me too» υπερβαίνει τα κόμματα

«Η υπόθεση Λιγνάδη βρήκε τον δρόμο που πρέπει. Η Δικαιοσύνη δρομολόγησε τις διαδικασίες κατά ενός καταγγελλόμενου κατά συρροή παιδεραστή, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις» σημείωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Πρόσθεσε ότι  η εξέλιξη αυτή «δικαιώνει σε πρώτη φάση, όσους τόλμησαν να ανοίξουν το στόμα τους, όσους βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν, να αποκαλύψουν, να μηνύσουν»

Η κυρία Γιαννακοπούλου δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετη με την κομματικοποίηση όπως υποστήριξε, του metoo. «Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να μετατρέψουμε ένα κοινωνικό κίνημα όπως είναι το metoo και στην Ελλάδα, σε ένα σκανδαλοθηρικό τοξικό, σε ένα συνωμοσιολογικό παιχνίδι  και γι αυτό είναι μεγάλη η ευθύνη που επωμιζόμαστε» δήλωσε.  «Συζητάμε για ένα θέμα τεράστιας σοβαρότητας που υπερβαίνει τα κόμματα» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση εάν γνώριζαν στον καλλιτεχνικό χώρο όπως εκ των υστέρων διάφοροι δηλώνουν για τα όσα κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Νάντια  Γιαννακοπούλου είπε « δεν ξέρω εάν γνώριζαν οι άλλοι, εγώ αυτό που γνωρίζω από το σύζυγό μου είναι ότι «δεν είχαμε καμία τέτοια εικόνα». Ο Μάξιμος (Μουμούρης) δεν είχε βέβαια συνεργαστεί ποτέ με τον κ. Λιγνάδη αλλά διαβάζω ότι και άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί του δεν είχαν τέτοια εικόνα» υποστήριξε.