Ν. Βούτσης: Τα μηνύματα εστάλησαν στις ευρωεκλογές

Ν. Βούτσης: Τα μηνύματα εστάλησαν στις ευρωεκλογές

Την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως οι πολίτες δεν έχουν κατανοήσει τι ψήφισαν, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εμφανίστηκε να υποστηρίζει ότι τα μηνύματα έχουν σταλεί.

Μάλιστα ο ίδιος στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε λόγο για.. αποχή που καταγράφηκε την πρώτη Κυριακή των εκλογών καθώς και ότι στις εθνικές εκλογές τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

«Οι εκλογές οι επόμενες, οι εθνικές εκλογές, είναι διαφορετικές εκλογές. Είναι σε ένα άλλο επίπεδο, είναι για την διακυβέρνηση της χώρας. Όλοι οι πολίτες δώσαν τα μηνύματά τους, τα σήματά τους, το πρόκριμά τους, αν θέλετε, αρκετοί δεν συμμετείχαν και για λόγους που έχουν σχέση με το κατά πόσο μπορούσαν ή όχι, να πάνε και στους χώρους στους οποίους κατάγονται. Είμαι σίγουρος πως οι εθνικές εκλογές θα είναι το απαύγασμα μιας εμπειρίας όλης της προηγούμενης τετραετίας και τα αποτελέσματά τους θα δώσουν αδρό αποτύπωμα και μηνύματα για το τι πρέπει να γίνει για τη διακυβέρνηση της χώρας» δήλωσε.