Μαξίμου: Fake news τα περί «αδειάσματος Παππά» - Επίθεση στη ΝΔ

Μαξίμου: Fake news τα περί «αδειάσματος Παππά» - Επίθεση στη ΝΔ

Ως fake news επιχειρεί να εμφανίσει το Μέγαρο Μαξίμου τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε άδειασμα του Νίκου Παππά και τα οποία προέκυψαν έπειτα από την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με τις σχέσεις του υπουργού με τον Αρτέμη Αρτεμίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τι γνωρίζει για τις σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Κύπριο δικηγόρο απάντησε εχθές ότι δεν «γνωρίζω τη σχέση Παππά - Αρτεμίου», φράση που έδειξε ότι το Μαξίμου επιχειρεί να κρατήσει αποστάσεις από το στέλεχος της κυβέρνησης. 

Η αντίδραση του Ν. Παππά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με το Μαξίμου οδήγησε τον κ. Τζανακόπουλο χθες να ανασκευάσει τη μεσημεριανή του δήλωση, ενώ σήμερα μέσω non paper επιχειρείται αφενός να εμφανιστεί το Μαξίμου ότι στηρίζει τον Νίκο Παππά στην υπόθεση Πεσίτη - Αρτεμίου, αφετέρου να πιαστεί από την υπόθεση Novartis. 

Στο πλαίσιο αυτό εξαπολύει επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, υιοθετώντας για μια ακόμη φορά τις μαρτυρίες που περιλαμβάνει η δικογραφία παρ'' ότι σε αυτές δεν περιλαμβάνεται κανένα στοιχείο για να υποστηρίξει ότι πρόσωπα «με εξέχουσα θέση στη ΝΔ» εμπλέκονται σε σκάνδαλα. 

Επίσης, κάνοντας λόγο για «πολιτικούς της (σ.σ. της ΝΔ) υποτακτικούς» σε μια προσπάθεια να θέσει εκ νέου και με υπονοούμενα θέμα συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με την αξιωματική αντιπολίτευση. Και αυτό εξαιτίας της αποτυχίας του Αλέξη Τσίπρα να χτίσει «γέφυρες» με την κεντροαριστερά τις οποίες αρνείται κάθετα η Φώφη Γεννηματά και τα στελέχη του κόμματός της. 

Αναλυτικά, το non paper αναφέρει: 

«Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης". 

Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν  "ειδήσεις" για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη. 

Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν "άδειασμα" του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news. 

Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς. 

Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους».