7ος χρόνος, ημέρα 2219η
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Κυρ. Μητσοτάκης: Φώτιση και Καμμένος δεν πάνε μαζί

Κυρ. Μητσοτάκης: Φώτιση και Καμμένος δεν πάνε μαζί

Για μια χρονιά που θα σημάνει την πορεία αναγέννησης της Ελλάδας έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τον αγιασμό των υδάτων στη Ραφήνα, όπου και παραβρέθηκε. Παράλληλα απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το χθεσινό tweet του Π. Καμμένου τόνισε χαρακτηριστικά ότι «φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί».

«Σήμερα είναι μια λαμπρή ημέρα για την Ορθοδοξία, μια ημέρα γεμάτη σημαντικούς συμβολισμούς καθώς γιορτάζουμε την βάφτιση του Θεανθρώπου και την αποκάλυψη του Αγίου Πνεύματος. Είναι μια ημέρα φώτισης, ελπίδας και χαράς. Καθώς είμαστε στις πρώτες ημέρες του 2019 εύχομαι μετά από μια δύσκολη περίοδο, το 2019 να είναι μια χρονιά φώτισης και χαράς για όλες τις Ελληνίδες και όλους του Έλληνες. Να είναι η χρονιά μιας πορείας αναγέννησης της παρτίδας μας. Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τις αναφορές του για σενάρια περί επιχειρούμενης θεσμικής εκτροπής από την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι το 2019 θα είναι μια φωτεινή χρονιά καθώς ο ίδιος έχει εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελληνίδων και των Ελλήνων καθώς και ότι η ΝΔ είναι η δύναμη εκείνη η οποία εγγυάται τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη χθεσινή τοποθέτηση του Π. Καμμένου μέσω tweet, o Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την τελετή αγιασμού επισκέφθηκε δομή του Δήμου Ραφήνας , η οποία μοιράζει καθημερινά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους.

«Ένας από τους λόγους που επέλεξα να παραστώ στην τελετή αγιασμού εδώ στη Ραφήνα ήταν για να εκφράσω το σταθερό ενδιαφέρον μου προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές από την πρόσφατη καταστροφή, γιατί ακούσαμε πολλές υποσχέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.