Καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση - «Έλα να τα πάρεις με σακούλες»

Καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση - «Έλα να τα πάρεις με σακούλες»

Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών ο Παύλος Πολάκης έπειτα από αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που του είχε υποβάλει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής. Ο ίδιος ανάρτησε στο Facebook, το σχέδιο της απόφασης επιχαίροντας για το χαμηλό ποσό που επιδικάστηκε σε βάρος του ενώ αφήνει αιχμές κατά των δικαστών για την ταχύτητα με την οποία σύμφωνα με τον ίδιο κινήθηκαν.

Μάλιστα εξακολουθεί να επιτίθεται κατά του Σταμάτη Πουλή να μιλά για ακροδεξιούς και να επικρίνει εμμέσως του δικαστές τη στιγμή κατά την οποία το σχέδιο της απόφασης που όπως δηλώνει πήρε στα χέρια του επιβάλει πέραν της ποινής και αναρτήσεις προκειμένου να άρει την εξύβριση κατά του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Είναι ενδεικτικό πως καλεί τον ενάγοντα να πάει στη Βουλή για να του δώσει τις 3000 ευρώ μπροστά στις κάμερες «σε κέρματα μέσα σε σακούλες». «Ζητά μια άδεια εισόδου στην Βουλη (που ΔΕΝ κατάφερες να εκλεγείς τον Ιούλη) και ελα μια μερα να σου δώσω τα 3.000 ευρω στο περιστύλιο με τις κάμερες.Ειδοποίησε με μόνο μερικές μερες νωρίτερα για να τα μαζέψω γιατι θέλω να σου τα μετρήσω σε κέρματα.... Φέρε σακούλες να τα βάλεις» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Χαιρετίζω την ταχύτητα με την οποία η κα. Δικαστής του Εφετείου διεκπεραίωσε τη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα σε 34 μόλις ημέρες από το κλείσιμο των ογκωδέσταστων φακέλων κάθε πλευράς (1.000 σελ. μόνο το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής!). Είναι η απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση, η Δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί ταχύτατα!» γράφει ο Π. Πολάκης. ενώ ταυτόχρονα ανέφερε ότι αναμένει «την ίδια θέληση και ταχύτητα να επιδείξει η Δικαιοσύνη και στις λοιπές εκκρεμείς υποθέσεις του Πουλή».