Κάντε τα ταξί εκλογικά κέντρα του Τσίπρα και της Νοτοπούλου

Κάντε τα ταξί εκλογικά κέντρα του Τσίπρα και της Νοτοπούλου

«Αγκαλιά» με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη κάλεσε τους ταξιτζήδες να κάνουν τα ταξί τους «εκλογικά κέντρα του Τσίπρα και της Νοτοπούλου» φτάνοντας στο σημείο να τους υποσχεθεί πριμοδότηση για αλλαγή και ανανέωση των οχημάτων τους καθώς και προστασία από τα πολυεθνικά συμφέροντα.

Με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο να φωνάζει «Αξίζει να στηρίξουμε τον Χρήστο Σπίρτζη και τον Αλέξη Τσίπρα από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα» προσθέτοντας ότι «για να φτάνω στο σημείο να σας το λέω εγώ, δεν θα υπάρξει άλλη λύση από αυτή την κυβέρνησης»

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλώνει ότι «κινδύνευε η ζωή μας!» και να τονίζει: «Κι αν το έφτιαξε αυτό ένας αριστερός, μπράβο του. Οι άλλοι άνοιξαν το πηγάδι και ήθελαν να μας ρίξουν μέσα»

Τη σκυτάλη πήρε ο υπουργός Υποδομών με ένα κρεσέντο υποσχέσεων που έφτασε στο σημείο να υπόσχεται πριμοδότηση για την ανανέωση των ταξί να καλεί τους ταξιτζήδες να τα κάνουν εκλογικά κέντρα του Τσίπρα  και της Νοτοπούλου.

Υποσχέθηκε ακόμη ότι η πριμοδότηση θα γίνει διότι θα  έρθουν στην Ελλάδα αυτοκινητοβιομηχανίες και θα γίνεται συμπαραγωγή «για να μπορεί να μοιράζεται το κόστος συντήρησης, το κόστος λειτουργίας το δικό σας και να μείνει η υπεραξία στην χώρα».

Η προτροπή πάντως του Χρ. Σπίρτζη να κάνουν εκλογικά κέντρα τα ταξί θύμισε την περίπτωση των φαρμακοποιών που το 2015 ο πρόεδρός τους τους κάλεσε σε ανάλογες ενέργειες αλλά μετά κατήγγειλε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για αθέτηση υποσχέσεων και δεσμεύσεων…