Κ. Τσιάρας: Απέναντι στο …«περίπου» του κ. Τσίπρα, απαντάμε με ξεκάθαρες, τολμηρές προτάσεις

Κ. Τσιάρας: Απέναντι στο …«περίπου» του κ. Τσίπρα, απαντάμε με ξεκάθαρες, τολμηρές προτάσεις

Στην μεγάλη οικονομική περιδίνηση των τελευταίων ετών, μέσα σε ένα περιβάλλον βαθιάς οικονομικής αβεβαιότητας, αστάθειας και ραγδαίων αλλαγών, θεσμικά και αξιακά θεμέλια κλονίστηκαν. Και μαζί, κλυδωνίστηκε συθέμελα το πολιτικό σύστημα, τόνισε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του στο 11ο Συνέδριο του κόμματος.

«Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό των ανακατατάξεων, μόνη σταθερά, μόνη ακλόνητη σταθερά στο πολιτικό σκηνικό, ήταν, είναι, και παραμένει η Νέα Δημοκρατία. Μια Παράταξη με βαθιές ρίζες στον κοινωνικό ιστό. Με αδιαπραγμάτευτες κοινωνικές αναφορές», τόνισε ο κ. Τσιάρας.

«Αν υπάρχει μια λέξη που μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια τη σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι αυτή είναι η λέξη «περίπου». Περίπου δημοκρατική, περίπου αριστερή, και - κυρίως - περίπου Κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας τηε Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως «, απέναντι στο …«περίπου» του κ. Τσίπρα, απαντάμε με ξεκάθαρες, τολμηρές προτάσεις στην ελληνική κοινωνία, η οποία στρέφει πια τις ελπίδες της αποκλειστικά στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη». 

Ο κ. Τσιάρας δήλωσε πως «μέσα από μια πραγματική ώσμωση απόψεων και προτάσεων καταφέραμε να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία, ακόμα μεγαλύτερη, ακόμα διεισδυτικότερη στα λαϊκά κοινωνικά στρώματα, διευρύνοντας την κοινωνική απήχηση των απόψεών μας. Και τα καταφέραμε, γιατί σε αυτή την πορεία μας προς το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο, τολμήσαμε. Τολμήσαμε Προσυνεδριακές Διαδικασίες, ανοιχτές, πέρα από τις κομματικές φιέστες των ξύλινων μονολόγων».

«Μετά από την χαμένη «μεγάλη Ευκαιρία» να βγούμε από το αδιέξοδο στο τέλος του 2014, οι Έλληνες δικαιούνται μια νέα ευκαιρία. Και στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε αυτή την Νέα Ευκαιρία που έχει ανάγκη ο τόπος για να βγει από το τέλμα της κρίσης και της στασιμότητας, τόνισε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.