Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 18:33

-A +A

Κ. Νοτοπούλου: Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δυσκολεύονται να εντοπίσουν ελέφαντα σε δωμάτιο

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 18:33
Κ. Νοτοπούλου: Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δυσκολεύονται να εντοπίσουν ελέφαντα σε δωμάτιο
-A +A

Τις δημοσκοπήσεις που τις δίνουν πολύ χαμηλά ποσοστά όπως αυτή του Σαββάτου που την τοποθέτησε στην έκτη θέση με ποσοστό μόλις 6,5% σχολιάζει η Κατερίνα Νοτοπούλου, σημειώνοντας ότι πολλές εταιρείες δημοσκοπήσεων δυσκολεύονται να βρουν ακόμα κι έναν ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο.

Σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποψήφια για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης εκφράζει την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, η κ. Νοτοπούλου δηλώνει πως θα συνεχίσει στο δρόμο που άνοιξε η διοίκηση Μπουτάρη, εκτιμώντας ότι θα καταφέρει να φτάσει στο στόχο της μαζί με τους πολίτες, μαζί με ανθρώπους που κάνουν όνειρα για την πόλη, με αυτούς που ενδιαφέρονται για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου.

Προσθέτει, ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από τους δημότες, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της παράταξής της, είναι «εξαιρετικά ενθαρρυντικά» και πως σε περίπτωση εκλογής θα πείσει με το έργο της από τους πρώτους μήνες αυτούς που της έδωσαν τη νίκη, αλλά και εκείνους που δεν την στήριξαν στην κάλπη.

Για την έλλειψη εμπειρίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που της καταλογίζουν ορισμένοι, τονίζει ότι από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε, ως διευθύντρια στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και ως υφυπουργός Εσωτερικών για τη Μακεδονία και τη Θράκη, γνωρίζει τα προβλήματα όσο λίγοι και ξεκαθαρίζει πως δεν βλέπει τον κεντρικό Δήμο ως «σκαλοπάτι» προς τη Βουλή.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα