Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, 17:36

-A +A

K. Γκιουλέκας: Η κυβερνητική αδιαφορία έχει απομονώσει αεροπορικά τη Μακεδονία

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, 17:36
K. Γκιουλέκας: Η κυβερνητική αδιαφορία έχει απομονώσει αεροπορικά τη Μακεδονία
-A +A

Ως άθλια περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αεροδρόμιο Μακεδονία ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, τονίζοντας ότι από τις αρχές του μήνα τρεις εταιρίες έχουν σταματήσει τις πτήσεις τους από και προς το αεροδρόμιο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Γκιουλέκας τονίζει τα εξής:

«Η κυβερνητική αδιαφορία σε συνδυασμό με την ομίχλη καταδικάζουν για πολλοστή φορά τους επιβάτες σε μια αφάνταστη ταλαιπωρία. Κάποιοι δεν ταξιδεύουν καθόλου, ενώ, στην καλύτερη περίπτωση, κάποιοι άλλοι αναγκάζονται να πετάξουν έχοντας υποστεί πολύωρη ταλαιπωρία.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σπίρτζης, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος, ενώ αδρανές παραμένει και το Γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, που μάλλον λειτουργεί περισσότερο ως χώρος υποδοχής του κ. Τσίπρα, παρά ως κυβερνητικό κέντρο παρέμβασης και επίλυσης προβλημάτων της Βορείου Ελλάδος.

Την ίδια στιγμή, η Θεσσαλονίκη παραμένει αεροπορικά απομονωμένη. Από τις αρχές του μήνα δε, τρεις εταιρίες έχουν σταματήσει τις πτήσεις τους από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία, ενώ συνολικά στο ίδιο χρονικό διάστημα ακυρώθηκαν περίπου 50 πτήσεις και κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια πάνω από 30.

Η εικόνα που παρουσιάζει το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι τουλάχιστον ντροπιαστική και υπονομεύει ευθέως τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Ο κ. Σπίρτζης, για άλλη μία φόρα, το μόνο που κάνει είναι να επιδεικνύει την αδιαφορία του».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα