Κ. Χατζηδάκης: Fake news και πολιτική ξετσιπωσιά

Κ. Χατζηδάκης: Fake news και πολιτική ξετσιπωσιά

Για «πολιτική ξετσιπωσιά» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε σχέση με τα όσα του καταλογίζονται ότι είπε για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή. «Αντιλαμβάνομαι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό και σύγχυση» ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης και σημείωσε ότι το κυβερνών κόμμα «το έχει τερματίσει με τα ψέματα».

Την αντίδραση του κ. Χατζηδάκη προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του κ. Φίλη σε εκπομπή, στο Βlue Sky, στην οποίο παρευρέθηκε και ο ίδιος «ότι το ΕΚΑΣ δεν το κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Νέα Δημοκρατία!!». «Δεν μου απάντησε όμως στο απλό ερώτημα: Αν ήταν ήδη καταργημένο το ΕΚΑΣ από τη ΝΔ, γιατί άραγε το ξανακατάργησαν οι ίδιοι;», διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό τα επίμαχα βίντεο, προς επίρρωσιν των λεγομένων του.

 

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη «το Υπουργείο Παιδείας (με ανακοίνωση) και ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι είπα δήθεν χθες, στην ίδια συζήτηση, να μην προσληφθούν οι εκπαιδευτικοί για την ειδική αγωγή. Όμως, το βίντεο τους διαψεύδει και τους εκθέτει. Διότι δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι λόγος τιμής του Κυριάκου Μητσοτάκη να προσληφθούν!!».

«Αντιλαμβάνομαι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό και σύγχυση. Δεν αντιλαμβάνομαι όμως την πολιτική ξετσιπωσιά. Στην πολιτική όλοι κάποια στιγμή μπορεί να χάσουν εκλογές. Το ζητούμενο είναι αν κάποιος χάνει αξιοπρεπώς ή αναξιοπρεπώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να χάσει αναξιοπρεπώς» κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.