Γαϊτάνης: Ελπιδοφόρα η δυναμική της ΝΔ μετά από 2,5 χρόνια διακυβέρνησης

Γαϊτάνης: Ελπιδοφόρα η δυναμική της ΝΔ μετά από 2,5 χρόνια διακυβέρνησης

«Είναι ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ΝΔ πως εξακολουθεί να είναι ελκυστική για τους πολίτες. Αυτό δείχνει στην πραγματικότητα τη δυναμική που έχει το κόμμα μας ύστερα από 2,5 χρόνια επιτυχημένης διακυβέρνησης της χώρας», ανέφερε ο Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές, χθες Κυριακή, σημείωσε ότι η ΝΔ «πρωτοπορεί και ανανεώνει το στελεχιακό της δυναμικό».
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 και στον δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο, ο Τάσος Γαϊτάνης επισήμανε πως οι Νεοδημοκράτες χθες εξέλεξαν τους προέδρους και τα μέλη των δημοτικών οργανώσεων και των επιτροπών των εκλογικών περιφερειών αντίστοιχα, καθώς και 1.000 εκπροσώπους για το συνέδριο του κόμματος που θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Το 20% ψήφισαν ηλεκτρονικά

 



Η καινοτομία ήταν, όπως εξήγησε ο Τ. Γαϊτάνης, πως το 20% των μελών επέλεξε να ψηφίσει ηλεκτρονικά, με τη συμμετοχή σε αυτό τον τρόπο ψηφοφορίας να είναι πάνω από 90% και συμπλήρωσε ότι αυτό δείχνει πως η ΝΔ καινοτομεί και στα θέματα της συμμετοχικότητας.

Ο Τ. Γαϊτάνης ανέφερε πως συνολικά 135 χιλιάδες μέλη είχαν δικαίωμα ψήφου. Ένας στους τέσσερις, είναι νέος κάτω των 35 ετών και περίπου ένας στους τέσσερις έκανε για πρώτη φορά εγγραφή στο κόμμα.
 
Παράλληλα εξήγησε ότι οι εκλογές είχαν αέρα ανανέωσης, τόσο λόγω της συμμετοχής νέων, αλλά και από άποψης συμμετοχής μελών που έκαναν πρώτη φορά εγγραφή στο κόμμα.

Υπογράμμισε πως είναι ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ΝΔ πως εξακολουθεί να είναι ελκυστική για τους πολίτες. «Αυτό δείχνει στην πραγματικότητα τη δυναμική που έχει το κόμμα μας ύστερα από 2,5 χρόνια επιτυχημένης διακυβέρνησης της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.