Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, 12:45

-A +A

Γ. Βαρεμένος: Φασιστικά τα εναντίον μου συνθήματα

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, 12:45
Γ. Βαρεμένος: Φασιστικά τα εναντίον μου συνθήματα
-A +A

Σε μια μικρή ομάδα απέδωσε τα σε βάρος του συνθήματα ο Γιώργος Βαρεμένος, κάνοντας λόγο για φασιστικές αναφορές από άτομα που φώναζαν συνθήματα της «Χρυσής Αυγής», με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στη Μελβούρνη, όπου εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στην παρέλαση των ομογενών για την 25 Μαρτίου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ «104,6» ο κ. Βαρεμένος υποστήριξε ότι «μια δράκα άνθρωποι προσπάθησαν να λερώσουν έναν ιερό χώρο, φωνάζοντας το φασιστικής έμπνευσης σύνθημα που ακούμε από Χρυσαυγίτες στην Ελλάδα για τους πολιτικούς», ενώ αναφερόμενος στο σύνθημα «προδότες πολιτικοί» σημείωσε πως «λίγα άτομα είπαν αυτές τις ακραίες εκφράσεις» και πως πρόκειται για «ένα σύνθημα φασιστικό». Ο ίδιος έκανε λόγο για «εκφράσεις που αρμόζουν σε υπόκοσμο».

«Υπερασπίστηκα την τιμή του πολιτικού κόσμου που εκπροσωπούσα. Πολλοί ομογενείς μου ζήτησαν συγγνώμη για αυτό το μεμονωμένο περιστατικό», τόνισε, ενώ στις επισημάνσεις πως οι αντιδράσεις είναι για τη Συμφωνία των Πρεσπών σχολίασε «Δεν μιλάω για τη διαφωνία, αυτή είναι σεβαστή. Είμαι διατεθειμένος να κάνω διάλογο οπουδήποτε».

Τέλος, ο κ. Βαρεμένος ισχυρίστηκε πως δεν έσπευσε να φύγει από το χώρο της εκδήλωσης και πως ολοκλήρωσε κανονικά την ομιλία του για να αποχωρήσει λίγα λεπτά αργότερα. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις