8ος χρόνος, ημέρα 2437η
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022

«Βρήκαν λεφτά στους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη»

«Βρήκαν λεφτά στους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη»

Νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδό της με τίτλο: «Βρήκαν λεφτά στους λογαριασμούς του Μανόλο» αναφέρει ότι στους λογαριασμούς του βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας».

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», στους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη ανακαλύφθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας», που προέρχονται από κυπριακές εταιρείες. Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα από τους λογαριασμούς δεν αποδεικνύεται παροχή υπηρεσιών του κ. Πετσίτη προς τις εταιρείες- τροφοδότες.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με επικεφαλής την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Άννα Ζαΐρη, είχε διατάξει έρευνα για την ύπαρξη περιουσιακών στοιχείων και λογαριασμών στο εξωτερικό, για τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ και τις οφειλές της ELFE, εταιρεία συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η συγκεκριμένη έρευνα αφορά τόσο τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσο και τον Μανώλη Πετσίτη, για πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία και λογαριασμούς τους στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι για τον κ. Πετσίτη, που στο παρελθόν φέρεται να είχε σχέσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, διενεργούνταν ήδη ποινική προκαταρκτική εξέταση για τον ρόλο του στην υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πετσίτη έχει φύγει από τη χώρα και ζει στην Κύπρο και νέα του ζωή εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, «έχει όλα τα στοιχεία της πολυτέλειας και της χλιδής, στην οποία συνήθισε να ζει τα τελευταία χρόνια».

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα: «Παράλληλα όμως, οι δρόμοι του «συναντήθηκαν» και με τον Αρτέμη Αρτεμίου, γνωστό από τις offshore, αλλά και το μυστηριώδες ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα».

 

 Για περισσότερα διαβάστε στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα

 Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση Μ. Πετσίτη: Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τις σχέσεις με Λαυρεντιάδη- Αρτεμίου